ploaiacarevaveni


senil senin spleen
December 19, 2009, 3:34 pm
Filed under: la firul ierbii

Mi kek az eg, mi zold a fold, tavasz van..era o poezie. Nu prea retin poezii, dar am cateva versuri ici, colo, bine implantate. Asa si cu versurile anumitor melodii. Dar e mai bine asa. Cand scriu versurile mele, ma duc in sertarele mintii si ale sufletului si le caut pana le gasesc. Sau le astept. Senin. Sau senil. Alea ‘cautate’ sunt defapt expresia unor crezuri, cele neinvitate, sunt cele care rasar in minte dupa ce aud doar linia melodica.

Am citit undeva ca pentru alungarea starilor depresive pe cai naturiste, o metoda (sau prim pas) ar fi deschiderea geamului si lasarea aerului (mmproaspat?..mai proaspat decat cel din camera, oK) in camera. L-am deschis si eu azi dimineata  pe la ora 13.00. Calm, cu un soi de ceremonie de inceput de drum, era si momente de revelatii profunde.

Linistea de afara (da, desi e zona foarte circulata) + zapada pe care chiar daca nu o atingi decat cu privirea, o simti in nari cat de inghetata si crocanta e (nu multumesc, nu mi-e foame) + masina mea ingropata in sub un morman alb ca o lespede de mormant (ce naiba mai  platesc pe asta pana in 2014 cate 500 ron/per month, pe ea???) ce sa zic?…pai nu au alungat ci au adus mai multi membrii ai familiei deepress.

Alors,Des sanglots longs, des violons, blessent mon coeur d’une langeur monotone..alta poezie vesela. Verlaine, da. Alors, am inchis geamul ca un copil natang si m-am retras in pijamelele calde si banale.

2009 a fost asteptat, 2010 va fi ca un copil din flori …cred. nu stiu. ma voi uita ca la televizor.

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: