ploaiacarevaveni


Room service at the Heartbreak hotel
March 4, 2008, 7:26 pm
Filed under: la firul ierbii

Am intalnit odata un om haios si inalt care declara sus si tare ca unul din visele lui este sa isi traiasca viata prin hoteluri de la 3 stele in sus. Not bad…

Experienta de munca actuala ma plimba ocazional si poate mai des decat pe altii prin diverse hoteluri si nu, nu am ajuns in businessul vietii de noapte in camere luminate in rosu si cu iz decadent. Event management sau tot ce combina conferinta de presa de o cina de gala, o premiere de o un tur al castelelor din Romania, o degustare de vinuri legate de o alta conferinta si multe alte combinatii din acestea, te cam plimba ca sa zic asa, prin diverse hoteluri de la 3 stele in sus.

Si asta e una din partile frumoase ale evenimentului pentru ca avem hoteluri frumoase. Am evoluat si inca mai e loc de evolutie in acest sens.

Avem si hoteluri cu produse Bulgari in bai si matasuri in pat, prosoape albe, moi si schimbate regulat, Do not disturb pentru agatat la clanta si mic dejun inclus in pretul camerei.

In hotel vei avea intotdeauna senzatia placuta a calatorului, a musafirului si nu iti vei face griji daca te inunda vecinul de sus sau daca te pandeste administratorul pentru diverse sedinte ale comitetului de bloc.

Va urez tuturor sa fiti cat mai calatori 🙂

Advertisements

1 Comment so far
Leave a comment

fuarte multumex!

Comment by ruxandra
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: