ploaiacarevaveni


Shuffle on/off
December 19, 2007, 8:45 am
Filed under: vise si se duse

Viata e un mare playlist cateodata iar oamenii de care ne lipim sau se lipesc de noi (depinde cine are ariciul si cine are postavul) vin aleatoriu, ca in modul shuffle din winamp.

Te-a sunat ieri pe mobil, nu stiai cum sa inchei mai repede. Stii ca nu face bine sa lungesti ceva ce poate da in lacrimi. Vocea ii tremura cumva, tu doar ascultai, aveai o intrebare buna care a dus la o conversatie mai lunga despre un job nou; ea mai glumea dar tot usor nervos, nici tu nu te simteai prea ok, au fost si primele sarbatori fara ea, fara ‘noi’, fara brad lipit pe perete. Ai vazut-o plangand, ai vazut-o plecand.  Nu stiai care era solutia. Decat aceea. Plecarea. Ruperea. Se rupsese ceva si in tine de la o vreme […]

 La scurt timp a trebuit sa pleci si tu din casa cu terasa. A fost rapid. Ai simtit ceva din ce ar fi putut simti si ea la plecare. Nu aveai stare. Ai iesit multe nopti, ai muncit si mai mult, ai baut mai mult. Intotdeauna venea dimineata. Ca intr-un joc de puzzle, piesele se rearanjeaza. Tu, mutat in locatie noua, incerci sa te reidentifici, personal, pentru ca profesional este mai simplu…posibil tip misto, bun de vanat. De o oarecare preselectie are grija si amicul O, fratele, amica C sau shuffle-ul vietii. De ce nu? Prin recomandare pot veni oameni compatibili. E valabil si in plan social nu numai in plan profesional.

Ai ajuns la poale. Viata poate fi frumoasa dar in mod cert nu este prea lunga.”

Advertisements

1 Comment so far
Leave a comment

Il vrem pe Pitt, ‘tu-i pitta mamii ei de treaba!

Comment by Acela calm
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: